Sari la conținut

TERMENI ȘI CONDIȚII
privind utilizarea serviciilor prestate de PHYSIBOOST

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, VĂ RUGĂM SĂ NU VIZUALIZAȚI, ACCESAȚI, NAVIGAȚI, CONTRIBUIȚI LA, UTILIZAȚI SAU DESCĂRCAȚI CONȚINUT DE PE SITE SAU SĂ UTILIZAȚI SERVICIUL PHYSIOBOOST.

PREZENTUL DOCUMENT PREZINTĂ PRINCIPALELE REGULI PE CARE TREBUIE SĂ LE CUNOASCĂ ȘI RESPECTE UN CLIENT CARE DOREȘTE SĂ BENEFICIEZE DE SERVICIILE PRESTATE DE PHYSIOBOOST

1. INFORMAȚII PRIVIND SITE-UL PROPRIETATEA PHYSIOBOOST BY CRISTIAN DROSU

PHYSIOBOOST BY CRISTIAN DROSU (“PHYSIBOOST”) este marca înregistrată a profesionistului CRISTIAN VLAD DROSU.

Toate drepturile sunt rezervate, respectiv denumirea, logo-ul și elementele de identitate vizuală asociate mărcii PHYSIBOOST. Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum si reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, sau exploatarea serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de PHYSIOBOOST prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională in materie de drept de autor si proprietate intelectuală, acestea putând implica răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Mai mult, este interzisă crearea de legături cu acest site, ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. In situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris explicit al PHYSIBOOST, PHYSIBOOST nu poate fi responsabil pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi asociat, având dreptul de a solicita sancționarea, conform legislației in vigoare, pentru orice acțiune de acest fel, care nu are acordul său prealabil.

Conținutul acestui site web, cum ar fi textul, grafica, imaginile, informațiile și orice alte materiale conținute pe site au doar un scop informativ. Conținutul nu este menit să înlocuiască sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist.

Solicitați întotdeauna sfatul fizioterapeutului, medicului dumneavoastră sau al altor furnizori de servicii medicale calificați cu privire la orice întrebare pe care o aveți cu privire la o afecțiune medicală, tratament, întinderi sau exerciții. Nu ignorați niciodată sfatul medical profesionist sau nu întârziați să îl solicitați din cauza a ceva ce ați citit pe acest site.

Toate informațiile din acest site sunt furnizate fără nicio garanție privind caracterul complet, acuratețea, actualitatea sau rezultatele obținute în urma utilizării acestor informații, și fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită, inclusiv, dar fără a se limita la garanții de performanță, de utilitate și de corespundere pentru un anumit scop.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând de către PHYSIBOOST, iar modificările vor deveni obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii. Vă recomandăm să vizitați site-ul PHYSIBOOST periodic pentru a citi termenii și condițiile de utilizare, în scopul utilizării serviciilor oferite de către PHYSIBOOST în deplină cunoștință și cu respectarea obligațiilor care vă revin în calitate de utilizator.

PHYSIBOOST își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, în mod parțial sau total, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Fără a prejudicia clienții, PHYSIBOOST nu este răspunzător față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Acest document respectă principiul egalității de tratament față de toți pacienții, bazat pe criterii de sex, orientare sexuală, caracteristici genetice, vârstă, apartenenta națională, rasă, culoare, etnie, religie, opțiune politică, origine socială, handicap, situație sau responsabilitate familială, apartenență ori activitate sindicală, respectând totodată condițiile comerciale agreate prin contracte.

2. SERVICIILE PRESTATE ÎN CADRUL PHYSIBOOST

PHYSIBOOST își propune să acorde servicii la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel, serviciile sunt prestate de către fizioterapeuți profesioniști, pe baza autorizațiilor de liberă practică eliberate de către Colegiul Fizioterapeuților din România. În susținerea serviciilor prestate, PHYSIBOOST asigură dotări la cele mai înalte standarde și performanțe.

In cazuri excepționale, rezultatul serviciilor prestate poate să difere de rezultatul dorit de client. Conform legii, obligația medicală este o obligație de diligență, fiind astfel imposibil să garantăm rezultatul serviciilor oferite. Întotdeauna clientul are dreptul sa primească o a doua opinie medicala.

Chiar dacă serviciile prestate de către PHYSIOBOOST sunt efectuate de către fizioterapeuți înscriși în CFZRO (Colegiul Fizioterapeuților din România), aceștia fiind dedicați în perfecționarea și dezvoltarea abilităților și cunoștințelor profesionale, la acest moment nu au fost realizate demersurile pentru autorizarea de către Ministerul Sănătății, însă urmează a fi demarate proceduri în vederea acestei autorizări.

Fizioterapeuții colaboratori ai PHYSIBOOST nu vor începe nicio formă de evaluare obiectivă sau chiar de tratament decât dacă v-ați dat consimțământul. Acesta poate fi dat verbal sau în scris.

În timpul consultației inițiale, fizioterapeutul vă va pune câteva întrebări despre simptomele dvs. și apoi vă va cere să evaluați zona cu probleme.

După evaluare, fizioterapeutul va discuta cu dvs. despre constatările sale și vă va propune un plan de tratament adaptat în mod special la obiectivele dvs. personale.

Deoarece problemele, procedurile și tratamentele medicale și terapeutice pot fi uneori imprevizibile pentru clienți, facem toate eforturile pentru a vă ajuta să înțelegeți pe deplin diagnosticul constatat, procedurile recomandate și orice tratament care poate fi implicat.

În plus, vă încurajăm și ne bucurăm de orice întrebări cu privire la orice lucru de care nu sunteți sigur sau dacă pur și simplu aveți nevoie de mai multe informații. De asemenea, vă solicităm să ne aduceți la cunoștință orice factor care ar putea afecta tratamentul sau diagnosticul dumneavoastră, acest aspect fiind esențial în atingerea rezultatului urmărit.

În cazul în care este necesar un tratament sau o examinare imagistică suplimentară, vă putem trimite la o terță parte, după care este responsabilitatea dumneavoastră să stabiliți o programare cu aceasta. Odată ce vă aflați sub îngrijirea lor, veți fi obligat să respectați termenii și condițiile acestei terțe părți, iar noi nu ne asumăm nicio răspundere în ceea ce privește această terță parte.

Dacă doriți ca un însoțitor să fie prezent la consultație, vă rugăm să informați recepția.

3. RĂSPUNDERE ȘI LIMITĂRI

În niciun caz PHYSIBOOST, partenerii sau colaboratorii nu vor fi răspunzători față de dumneavoastră sau față de oricine altcineva pentru orice decizie luată sau acțiune întreprinsă pe baza informațiilor din acest site sau pentru orice daune indirecte, speciale sau similare, chiar dacă au fost informați de posibilitatea unor astfel de daune.

Conținutul site-ului nu constituie un sfat medical de nici un fel și nu este destinat și nu ar trebui să fie utilizat pentru a diagnostica sau identifica tratamentul pentru o afecțiune medicală. Conținutul nu trebuie folosit niciodată în locul sfatului medicului dumneavoastră sau al altui profesionist din domeniul medical, iar utilizarea PHYSIBOOST indică faptul că sunteți de acord să nu faceți acest lucru. Nimic de pe Site sau inclus ca parte a oricărui proiect al PHYSIBOOST, inclusiv Serviciul PHYSIBOOST, nu ar trebui interpretat ca o încercare de a oferi sau de a emite o opinie medicală sau de a se angaja în vreun alt mod în practicarea medicinei. Solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor de servicii medicale calificat cu privire la orice întrebare pe care o aveți cu privire la o afecțiune medicală. Nu ignorați niciodată sfatul medical profesionist sau nu întârziați să îl solicitați din cauza a ceva ce ați citit pe Site.

Materialele PHYSIBOOST pot reprezenta o resursă educațională pentru a vă informa despre aspecte legate de fizioterapie. Nu există absolut nicio garanție că orice declarație conținută sau citată în site care atinge aspecte medicale este adevărată, corectă, precisă sau actualizată. Chiar dacă o afirmație făcută cu privire la medicină este exactă, este posibil ca aceasta să nu se aplice în cazul dumneavoastră sau al simptomelor dumneavoastră. Dacă sunteți pacient sau suspectați că suferiți de o afecțiune medicală, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfaturi medicale și diagnostic. Dacă sunteți afectat de orice potențială urgență medicală sau de sănătate, apelați imediat serviciul local de urgență.

Acest site este oferit in aceasta forma fără alte garanții. PHYSIBOOST nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

4. CONDUITĂ ȘI SECURITATE ÎN INCINTA PHYSIOBOOST

Este interzisă expunerea părților intime ale corpului de către clienți în sălile de terapie. Clienții sunt obligați  să poarte  echipament adecvat facilitaților oferite de PHYSIBOOST, respectiv echipament sportiv sau alte obiecte vestimentare similare, pe tot parcursul ședinței de kinetoterapie, fizioterapie, electroterapie, chiropractică, acupunctură, masaj.

Este interzis fotografiatul, înregistrarea video si audio, atât în spațiul de așteptare, recepție, cât și în sălile de terapie, fără permisiunea prealabila a reprezentanților PHYSIBOOST.

Fumatul, consumul și oferirea de băuturi alcoolice sunt strict interzise în incinta PHYSIBOOST. De asemenea, consumul sau oferirea de droguri, medicamente sau consumul si/sau comercializarea oricăror substanțe ilegale este strict interzisă în incinta PHYSIBOOST.

Din motive de securitate, este strict interzisă deținerea oricăror arme în incinta PHYSIBOOST, inclusiv dar fără a se limita la pistoale cu gloanțe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electroșocuri. Faptele, actele sau gesturile obscene, proferarea de injurii, expresiile jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență sau orice alte acte împotriva colaboratorilor PHYSIOBOOST și a celorlalte persoane din incinta PHYSIBOOST sau asupra bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea si liniștea publică sau să provoace indignarea persoanelor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora nu sunt tolerate. In cazul in care clientul săvârșește una din faptele sau actele menționate mai sus, PHYSIBOOST va solicita imediat evacuarea clientului din incinta locației. In cazul nașteri unei situații conflictuale, angajații/colaboratorii PHYSIBOOST vor putea solicita imediat intervenția echipelor de intervenție ale companiilor private de pază si protecție cu care aceasta colaborează, și/sau intervenția Politiei.

În cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile vă rugăm să ne detaliați cazul dumneavoastră la adresa contact@physioboost.ro. Mesajul dumneavoastră va fi preluat și se vor investiga cele relatate, urmând ca un răspuns scris să va fie oferit într-un termen rezonabil.

5. SERVICIUL DE PLATĂ ONLINE

Prin programarea dumneavoastră efectuată pe baza plătii online în cadrul  PHYSIBOOST, vă exprimați acordul pentru respectarea TERMENILOR ȘI CONDITIILOR DE ACCESARE A SERVICIILOR ÎN CADRUL PHYSIBOOST.

Atunci când salvați un card de credit sau de debit, banii vor fi luați automat de pe acest card odată ce ați rezervat o programare.

Plata cu cardul este procesată prin intermediul STRIPE, furnizor renumit pentru dobândirea celui mai riguros nivel de certificare disponibil în industria plăților, astfel că plățile beneficiază de cele mai bune instrumente și practici de securitate.

E-mailurile de atenționare și/sau mesajele text sunt trimise din politețe tuturor clienților noștri, însă depinde de dumneavoastră să păstrați o evidență a tuturor programărilor viitoare.

6. POLITICA DE ANULARE

Situații ce se pot ivi cu ocazia rezervărilor, și reguli aplicabile:

  1. Orice neprezentare la programare duce la pierderea tarifului achitat sau la aplicarea prevederilor menționate mai jos.
  2. În cazul anulării unei programări pentru o ședință, clientului îi incumbă obligația de o anula cu cel puțin 24 de ore anterior zilei în care s-a programat, în caz contrar, suferind pierderea dreptului la returnarea tarifului achitat. Anularea corespunzătoare are ca efect returnarea tarifului în mod automat. În cazul în care se realizează anularea cu mai puțin de 24 de ore anterior unei rezervări neachitate, clientul pierde posibilitatea de a mai realiza programări fără plata anticipată.
  3. Dacă acumulați un număr de 3 anulări consecutive, PHYSIOBOOST are posibilitatea de a vă bloca accesul la serviciile oferite, indiferent dacă rezervarea s-a făcut cu sau fără plata serviciului rezervat.
  4. Reprogramarea unei rezervări se poate realiza doar telefonic, în limita locurilor disponibile, cu respectarea prevederilor de mai jos.
  5. Pentru reprogramarea unei rezervări, clientul are aceeași obligație de a acționa cu 24 de ore anterior zilei în care s-a programat, în caz contrar clientul pierde dreptul de a i se restitui tariful achitat. În cazul în care se realizează reprogramarea cu mai puțin de 24 de ore anterior unei rezervări neachitate, clientul pierde posibilitatea de a mai realiza programări fără plata anticipată.
  6. În sensul celor prezentate mai sus, PHYSIOBOOST deține evidența tuturor operațiunilor de programare, reprogramare și anulare a rezervărilor realizate.
  7. Situații de excepție care îl exonerează pe client pentru nerespectarea prevederilor de mai sus, nerespectare susținută cu dovezi:
  • Eveniment rutier survenit anterior programării;
  • Evenimente ce întrunesc condițiile de forță majoră (eveniment imprevizibil și invincibil) ce împiedică respectarea rezervării efectuate;
  • Deces sau problemă gravă de sănătate survenit/ă în familie/al persoanei ce a efectuat rezervarea;

În cazul în care PHYSIOBOOST se află în imposibilitatea de a respecta, din motive neimputabile, rezervarea efectuată, PHYSIOBOOST își rezervă dreptul de a reprograma rezervările cu acordul clientului asupra datei și orei pentru noua programare. Dacă imposibilitatea decurge din motive imputabile, PHYSIOBOOST va restitui de îndată tariful achitat cu respectarea termenului de 24 de ore anterior rezervării, în caz contrar va oferi în plus un voucher cadou.